Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook προχώρησε σε μία καταγγελία στον απόηχο της ιστορίας με το προφίλ του στο Twitter, το οποίο «κλειδώθηκε» την Πρωτοχρονιά, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει σχόλιο που αναφερόταν στον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, γράφοντας ότι «Κώστα, και εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα και εγώ έκανα ταμείο».
Ο γνωστός stand up κωμικός έγραψε τη Δευτέρα στο facebook ότι κατά τη διάρκεια της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη, παρενέβη η Αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzaralikos%2Fposts%2F4575064189273891&show_text=true&width=500 Κύμα συμπαράστασης στον Ζαραλίκο
Οπως ήταν λογικό με το κατέβασμα του λογαριασμού του, ξέσπασε ένα κύμα διαμαρτυρίας στο Twitter κι όχι μόνο, με πολλούς χρήστες να τάσσονται υπέρ του Ελληνα κωμικού των stand up comedies. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι έχει υπάρξει υπόθεση λογοκρισίας, εξαιτίας της κριτικής που ασκεί ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σε διάφορα θέματα που αγγίζουν την επικαιρότητα. Παράλληλα μέσα από το hashtag #freezaralikos ζητούν να γίνει ξανά ενεργός ο λογαριασμός του Ελληνα κωμικού.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.