Ο Βαλάντης βρίσκει τον τρόπο είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού του Survivor 5 άλλοτε για καλό κι άλλοτε για την συμπεριφορά του στους συμπαίκτες του. Ο τραγουδιστής κατάφερε και στο χθεσινό επεισόδιο να ξεχωρίσει καθώς το παράκανε με τους πανηγυρισμούς σε μια νίκη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου επί της Ασημίνας Χατζηανδρέου.
Στο στίβο μάχης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μονομάχησαν το βράδυ της Τρίτης (4/1) η Ευρυδίκη και η Ασημίνα προκειμένου να προσφέρουν μια νίκη στην ομάδα τους. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατόρθωσε να κερδίσει την αντίπαλο της τρελαίνοντας τους συμπαίκτες της. Ετσι, όλοι έσπευσαν να την συγχαρούν πέφτοντας κυριολεκτικά πάνω της.
O Βαλάντης ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτικός και την ακούμπησε πέραν του επιτρεπτού σε σημείο που δεν έπρεπε... Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το βίντεο του αγωνίσματος και των πανηγυρισμών.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.