Η 14χρονη Ευφραιμία Χαλιλοπούλου εμφανίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το βράδυ του Σαββάτου και κατάφερε να πείσει τους κριτές πως η σκηνή της ανήκει. Μπορεί να μην έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής όμως η βαθιά επιθυμία της να γίνει τραγουδίστρια ήταν εμφανής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την ερμηνεία της με την Κρυσταλλία μάλιστα, να πατάει το Golden Buzzer στέλνοντάς την απευθείας στα ημιτελικά του σόου.
Η Ευφραιμία αποκάλυψε πως πήρε το ταλέντο από την θεία της την Ειρήνη Μερκούρη, ενώ παράλληλα μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή της. «Να είσαι περήφανη που έχεις τσιγγάνικο αίμα. Πιο πολύ απ' ότι φαντάζεσαι» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.