Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (02/02) η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό.
Διαβάστε ακόμη: Ορφέας Αυγουστίδης: Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου στο «Σασμό» αποσυντονιστήκαμε
Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;
Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Ωστόσο, η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
- Ο Τσίπρας ανακοίνωσε ομάδα εργασίας για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων – Τα μέλη της
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.