Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιτυχία του «Σασμού» και βέβαια η συνύπαρξή του με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, στη μικρή οθόνη βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας που έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ήταν δελεαστική πρόταση. Μου είχαν κάνει και άλλες προτάσεις αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Με τρόμαξε το καθημερινό γιατί είναι απαιτητικά τα γυρίσματα» τόνισε αρχικά ο τηλεοπτικός Αστέρης του Σασμού και πρόσθεσε:

«Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου στο ''Σασμό'' κοιταχτήκαμε έντονα, αποσυντονιστήκαμε, ήταν φορτισμένη περίεργα. Μετά κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα και αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ ωραίο.

Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου γιατί έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα σε σχέση με τη συσχέτιση της παρουσίας μου στη δουλειά με τους γονείς μου. Δεν ήθελα να με συνδέουν ως ο γιος της Μαρίας ή ο γιος του Αυγουστίδη, ήθελα να υπερασπιστώ τη δική μου ταυτότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA