Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (21/3) στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο με τον Απόστολο Γκλέτσο για τη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά».

«Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα. Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάνα δυο ώρες και μου λέει ότι δεν θέλει να το κάνει. Τον ρώτησα γιατί ρε Απόστολε και μου λέει ότι θα έρθει την άλλη μέρα να μου πει», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε ακόμη: Μανούσος Μανουσάκης: Ποιον αρχαίο ελληνικό μύθο θα έκανε σειρά στο Netflix

Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε στη συνέχεια την εξήγηση που όντως του έδωσε την επόμενη μέρα ο Γκλέτσος. «Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει “άμα θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις το ρόλο. Γιατί ο πρώτος που θα μου πει ότι η γυναίκα σου πήγε με άλλον, θα τον σπάσω στο ξύλο και θα σταματήσει η σειρά”».

Έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, Ελένη, για περισσότερα από 50 χρόνια, εξομολογείται ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου και μίλησε με τρυφερότητα για την εγγονή του και τις ιστορίες που πλάθει μαζί της.