Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μέλπω Ζαροκώστα παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης (12/4) και μίλησε για τον έρωτα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη ζωή και την καριέρα της. Όπως τόνισε η γνωστή ηθοποιός, ο Παπαμιχαήλ ήταν «λίγος» για την Αλίκη.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη στο Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο και μου έλεγε άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια είμαι.

Η Αλίκη είχε ταλέντο και το κατέστρεψε, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της φτούρισε, ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά, γενικά ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος. Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές.

Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο. Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα», είπε στη συνέχεια η Μέλπω Ζαρόκωστα.