Επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 23:20 το Φως στο Τούνελ μέσα από τη συχνότητα του MEGA με δύο μυστηριώδεις υποθέσεις. Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ασχολείται με την δολοφονία γνωστού νομικού.
Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Υπόθεση Άλεξ: Ενδέχεται να έχει «χτιστεί»
Ο ιατροδικαστής μιλά ανοιχτά για άγρια δολοφονία του νομικού. Τα κλειδιά στην πόρτα και ο αγαπημένος του σκύλος δίπλα στο άψυχο σώμα του. Οι τελευταίες στιγμές του προκαλούν ανατριχίλα… Τα ματωμένα σημάδια σ’ ένα από τα τρία σημεία διαφυγής. Τα φώτα στον δρόμο που έσβησαν εκείνη τη νύχτα ξαφνικά.
Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά συνεχίζεται. Τι λένε στο Φως στο Τούνελ οι συγγενείς του.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.