Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόβαλε το πρωί της Δευτέρας (27/6) το βίντεο όπου ο Snik ξεσπά ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το insta story όπου αποκάλεσε τη σύντροφό του «πατσαβούρα».

Διαβάστε ακόμη: Snik: Από τον ξυλοδαρμό με τον Light στα Mad μέχρι το «πατσαβούρα» στη σύντροφό του - Οι 4 προκλήσεις σε ένα μήνα

Μετά την προβολή του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός σχολίασαν το βίντεο με την παρουσιάστρια να λέει χαρακτηριστικά: «Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει πραγματικά να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι "άνθρωποι των πάνελς" για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά, αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι».

«Ότι είναι για γέλια, είναι. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο τραμπουκισμού και τώρα καθόμαστε και τον παίζουμε πάλι και γελάμε, επειδή είπε την κοπέλα του έτσι» της απάντησε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε πως τον Snik «από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη; Δες που έχουν τη γυναίκα στα τραγούδια τους μέσα για να καταλάβεις».