Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δικηγόρος του Πέτρου ΦιλιππίδηΜιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και μίλησε για την υγεία του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι η «αρρώστια του αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του». «Μετά από την εξέταση και τη τρίτης καταγγέλλουσας, καταλήγω σε ένα συμπέρασμα. Και οι 3 καταγγέλλουσες διαφοροποιούν τα πραγματικά περιστατικά, ώστε να πλησιάσουν κοντά στην λογική. Οι εκδοχές τους είναι πολλές, διαφορετικές και αλληλοσυγκρουόμενες», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ενας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 03:15 και μετά)

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και δεν θέλησε να σχολιάσει το κομμάτι της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη. «Την πρώτη παράμετρο ας μην τη σχολιάσουμε σας παρακαλώ πολύ. Είναι προσωπικά δεδομένα. Προφανώς ευχόμαστε υγεία, για τα αυτονόητα θα μιλάμε; Γιατί δεν πάει ένας γιατρός;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.