Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο νέος κύκλος του ανανεωμένου GNTM κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9) στις 21.00 στο Star με τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει στη θέση της στην κριτική επιτροπή, η οποία φέτος δεν θα έχει κανέναν από τους περσινούς κριτές. Σε δηλώσεις της η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία συμμετείχε στους προηγούμενους κύκλους, ενώ φέτος θα συμπαρουσιάσει το Asia Express, μίλησε για τη φετινή σύνθεση της κριτικής επιτροπής, ενώ «απάντησε» και σε παλαιότερη δήλωση της Βίκυς Καγιά, η οποία είχε πει: «Με τον Άγγελο Μπράτη μιλάμε. Δεν θα μου λείψουν γιατί είχαμε και σχέση και έχουμε και μια τυπική σχέση τώρα. Αλλά όπως κι εγώ δεν τους λείπω, έτσι κι εμένα δεν θα μου λείψουν. Δεν βλέπω να τους λείπω».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου - Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

«Θα το παρακολουθήσω το GNTM και πλέον, χαλαρή, χωρίς κανένα άγχος κι ευθύνη. Τη Σοφία Χατζηπαντελή την περιμένω πώς και πώς, τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Η πορεία της στο εξωτερικό και όλα αυτά που κάνει, θεωρώ ότι είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε. Θέλω να την ακούσω την άποψή της», ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα της στείλει ευχές για καλή επιτυχία στη Βίκυ Καγιά, εκείνη απάντησε: «Στις 19 είναι η πρεμιέρα ε; Δε στέλνεις τρεις μήνες πριν φαντάζομαι», ενώ τέλος είπε πως «Δεν πειράζει που δεν λείπει στη Βίκυ η προηγούμενη κριτική επιτροπή. Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί το αγάπησα. Λάτρεψα και το Asia Express, θα ήθελα να ξαναπάω».