Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του Star με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αλλαγές που γίνονται στην εκπομπή, με σκοπό να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης. «Ομολογώ ότι τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, ως επαγγελματίας. Χονδρικά παρακολουθώ, δεν ξέρω λεπτομέρειες» δήλωσε αρχικά κι απάντησε για την παρουσία της στο Breakfast@star και τις αλλαγές που γίνονται.

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η έντονη διαφωνία με τον Λιάγκα και το θρίλερ μέχρι τη Δευτέρα - Το παρασκήνιο της παραίτησης από το «Πρωινό»

Όταν ρωτήθηκε για τις παραιτήσεις που ακούστηκαν, η ίδια απόρησε: «Όχι, δεν ξέρω τίποτα. Τι παραιτήσεις έγιναν; Α ναι; Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ είμαι αυτό που βλέπετε, δεν κρύβεται από πίσω κάτι διαφορετικό. Από εσάς το μαθαίνω, δεν ξέρω κάτι εγώ. Τώρα βγαίνω στην αρχή στην εκπομπή. Αν ξέρετε κάτι εσείς, πείτε μου. Αν απολύθηκα, πείτε το να το μάθω από εσάς. Και να συμβαίνει κάθε εμπόδιο είναι για καλό».