Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Love island» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης σάρωσε σε τηλεθέαση. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του κοινού προκάλεσε μια Ελληνογερμανίδα παίκτρια του Love Island που ακούει στο όνομα Κλαούντια... «Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με τη μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου», είπε η Κλαούντια. 

Η Κλαούντια αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει και προϊδέασε το κοινό για το τι θα ακολουθήσει, με τα μαγιό της να είναι άκρως αποκαλυπτικά. «Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι» συνέχισε.

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν οι 5 κοπέλες και μίλησαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κλαούντια ανέφερε πως στο Ντουμπάι και τη Γερμανία δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού έχει γνωρίσει μόνο δύο άντρες. Λίγο αργότερα, αφού συζητούσε με τον Βασίλη (σ.σ. το ζευγάρι της) στον καναπέ του Love island, ένα πλάνο του σκηνοθέτη δεν άφησε πολλά στη φαντασία.