Η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει για 28η χρονιά με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram να κάνει γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας. Ετσι, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η δημοφιλής εκπομπή, που στο πρώτο μισό του 2022 «έσπασε» όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, θα επιστρέψει στις οθόνες μας, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το νέο trailer που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα, στο ίδιο τρέιλερ η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» στέλνει και ένα μήνυμα στους τηλεθεατές. «Κομμάτι – κομμάτι, ένα παζλ δίνει την τελική του την εικόνα που θα οδηγήσει στην αλήθεια» ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Στο Χ του Νάιτζελ Χέηζ Ντέιβις συμβαίνει μια επική οπαδική καζούρα
- Έξαλλος ο Τσιμιτσέλης: «Άλλη ερώτηση, αλλιώς έφυγα» - Η ατάκα φωτιά για τον Ουγγαρέζο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.