Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αρκετές φορές μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» έχει σατιρίσει προγράμματα του ΣΚΑΪ, πρόβαλε απόσπασμα από το Love Island και συγκεκριμένα τη στιγμή που ανακοινώθηκε στους παίκτες ότι ένα τυχερό ζευγάρι θα περνούσε το βράδυ στην σουίτα, κάτι για το οποίο η Τζούλια Καραγιάννη και ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος απάντησαν ότι «είναι πολύ νωρίς για εμάς, θα πάμε σε κανέναν μήνα». Αυτή την απάντηση έσπευσε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς δεδομένου ότι η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει το Love Island να έχει «κατεβάσει ρολά» μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.
Διαβάστε ακόμη: Φώτης Σεργουλόπουλος για το «διαζύγιο» με τη Μαρία Μπακοδήμου: «Στη δική μας περίπτωση έγιναν όλα για καλό»
«Τώρα τα παιδιά αυτά είναι ακόμα εκεί; Δεν τους έλειψε η Ελλαδίτσα μας να γυρίσουν πίσω; Πάντως, κοιτάξτε τώρα είχαμε και πριν στο καμαρίνι την κουβέντα αυτή, έχετε συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα περνάει πια ο χρόνος. Το καταλαβαίνουμε πια ότι περνάει γρήγορα. Θα έρθει ο Ιούνιος και το καλοκαιράκι το καλό όχι αυτό που έχουμε τώρα! Από την άλλη την πλευρά, θα πεις, τα παιδιά τώρα δεν μας βλέπουν», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:
«Παρόλα αυτά μην αφήνετε ένα μήνα μετά, ποιος ξέρει που θα είμαστε... Εσείς σίγουρα όχι εκεί! Πόσο θα κρατήσει…».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.