Μενού
  • Α-
  • Α+

«Υπήρξε μια πολύ σοβαρή αιτία που με πόνεσε και δεν ήθελα να μένω εκεί που πονάω και έφυγα». Αυτό ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, ύστερα από μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με τον σταθμό. Έπειτα η δημοφιλής παρουσιάστρια μετακινήθηκε στο Mega.

Διαβάστε ακόμα: Ρούλα Κορομηλά - Ελένη Μενεγάκη: Συναντήθηκαν έπειτα από 26 χρόνια

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής του Mega «Ελένη». Ανάμεσα στα άλλα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πολύκροτη αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα πλέον συζητημένα και ηχηρά «διαζύγια» τηλεοπτικά.

Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το σκέφτηκα πάρα πολλές φορές το να φύγω από τον ΑΝΤ1, πραγματικά και με σοβαρότητα. Δεν φεύγω από κάπου που αγαπάω αν δεν υπάρξει κάποιος λόγος. Υπήρξε μια πολύ σοβαρή αιτία που με πόνεσε και δεν ήθελα να μένω εκεί που πονάω και έφυγα. Αυτό». «Στην τελευταία μας εκπομπή έκλαιγα γιατί εκεί είχαμε ζήσει στιγμές πάρα πολύ ωραίες. Ήταν και η πρώτη εκπομπή που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, βγήκαμε πια στον κόσμο και γίναμε πολύ γνωστοί και θυμόμουν όλες τις στιγμές» συμπλήρωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.