Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη πλατό αποχώρησης περίμενε τα μοντέλα του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, 28/11 και τις λιγότερο καλές φωτογραφίες είχαν η Ειρήνη και η Βικτώρια. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά, μήπως είσαι μόνο μοντέλο πασαρέλας βρε χρυσό μου» είπε προβληματισμένη η Βίκυ Καγιά στη Βικτώρια μόλις αντίκρυσε τη φωτογραφία της. Το ανοιχτό στόμα και η πόζα του κεφαλιού της δεν άρεσε καθόλου στους κριτές. «Δεν υπάρχει λαιμός» είπαν.

Όσον αφορά στη φωτογραφία της Ειρήνης, τα σχόλια των κριτών ήταν επίσης αρνητικά. «Η έκφρασή σου βγάζει κάτι σε νάζι, που δεν ήταν αυτό το ζητούμενο και αυτό δείχνει την απειρία σου» είπε ο Γιώργος Καράβας. «Το body language είναι σαν να αλλάζεις τις λάμπες και λες ‘’δε θέλω να το κάνω εγώ αυτό, φέρτε τον μάστορα’’» είπε η Βίκυ Καγιά για τη γεμάτη νάζι φωτογραφία της Ειρήνης.

GNTM: Αποχώρησε η Ειρήνη

«Το κορίτσι που θα παραμείνει στο GNTM είναι η Βικτώρια. Αυτή τη φορά η Ειρήνη τα πήγε χειρότερα από εσένα. Αν εσένα αυτό σου αρκεί, να τη γλιτώνεις δηλαδή επειδή κάποιο άλλο κορίτσι τα πήγε χειρότερα από εσένα, εγώ πάω πάσο!» είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά με τη Βικτώρια και αποχαιρέτησε την Ειρήνη δίνοντάς της τη συμβουλή να μην τα παρατήσει. «Τώρα που φεύγω είμαι πάρα πολύ περήφανη. Είμαι ακόμα μικρή σε ηλικία, θα το ψάξω και έξω και θα συνεχίσω» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού η Ειρήνη.