Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή του κλίματος στη σχέση του Νίκου Μουτσινά και του ΣΚΑΪ που ήθελε τον παρουσιαστή να έχει αποφασίσει οριστικά την αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου το προσεχές καλοκαίρι οπότε και ολοκληρώνεται το διετές συμβόλαιό του αλλά και αντίστοιχα από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού που ρεπορτάζ ανέφεραν πως δεν θα προτείνει στον παρουσιαστή την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader τις επόμενες ημέρες ίσως και μέσα στην εβδομάδα που τρέχει θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον παρουσιαστή και στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού με την πρωτοβουλία να έχει παρθεί από την πλευρά του καναλιού. Η πρώτη αυτή συζήτηση που κανείς δεν περίμενε να πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα θα είναι περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα και με δεδομένο αυτή τη στιγμή πως το «Καλό Μεσημεράκι» δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν όπως άλλωστε έχει αναφέρει και ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Όλα τα δεδομένα θα τεθούν πάνω στο τραπέζι: Από την παρουσίαση μιας νέας καθημερινής εκπομπής ή ενός τηλεπαιχνιδιού έως τη μετακόμιση του Νίκου Μουτσινά στη βραδινή ζώνη με late night εκπομπή, την παρουσίαση σόου ή το έδρανο κάποιας κριτικής επιτροπής. Στην αλλαγή του κλίματος σαφώς βοήθησαν οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Το διαψεύδω ότι θα κάνω βραδινό show, παραγωγής του Κοκλώνη. Δεν έχει γίνει κάτι, είναι νωρίς. Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου, με συζητάτε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς, φέτος έχει ένα ενδιαφέρον» είχε αναφέρει προ ολίγων ημερών σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες ο παρουσιαστής θέλοντας να βάλει μια οριστική τελεία στην φημολογία και πολλές φορές παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί εδώ και εβδομάδες σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.