Μενού
Σοφία Χατζηπαντελή (Πηγή: Instagram)
Σοφία Χατζηπαντελή | @sophiahadjipanteli
  • Α-
  • Α+

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν του φετινού GNTM δεν ήταν λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησαν έντονα, κάνοντας τα σχόλια στα social media, αλλά και τις φήμες που ήθελαν τις δύο γυναίκες σε κόντρα να φουντώνουν. Ωστόσο, σε κατά καιρούς δηλώσεις της η Βίκυ Καγιά έχει επανειλημμένα τονίσει ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα και ότι οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις. Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή πλέον έχει κάνει unfollow τη Βίκυ Καγιά στο Instagram και μέσα από story η ίδια θέλησε να απαντήσει σε followers που της το επεσήμαναν. 

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο… δράμα. Δείτε πώς θα απαντήσω, δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί, οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος», ήταν η όλο νόημα απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία ανάμεσα στους τρεις κριτές ακολουθεί μόνο τον Γιώργο Καράβα. Πάντως, προς το παρόν η Βίκυ Καγιά εξακολουθεί να ακολουθεί το νεαρό μοντέλο. 

Υπενθυμίζεται ότι όταν πριν από μερικές ημέρες μία follower της Χατζηπαντελή της έγραψε στα σχόλια να γυρίσει στο GNTM γιατί «λείπεις», εκείνη της απάντησε ότι σε αντίθεση με τους άλλους κριτές, η ίδια έχει μια καριέρα για την οποία νοιάζεται.