Μενού
nefeli-kouri-mavro-rodo
Μαύρο Ρόδο: Η «Αλεξία» σε σκηνή της σειράς | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Νεφέλη Κουρή, η τηλεοπτική «Αλεξία» από το «Μαύρο Ρόδο» του Mega, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη μητρότητα, καθώς επίσης, για τον ρόλο της στη σειρά - τον οποίο στην αρχή, όπως είπε, είχε απορρίψει -, για τη σχέση της με τον Πέτρο, ενώ δεν έκρυψε πως από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Όσον αφορά την απόφασή της να γίνει μητέρα σε ηλικία 28 ετών, η Νεφέλη Κουρή εξήγησε ότι έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά, το να αποκτήσει ένα παιδί δεν ήταν κάτι που την τρόμαζε. «Είχα συνηθίσει σε ένα περιβάλλον με παιδιά. Είχε γεννήσει η αδερφή μου, οπότε μεγάλωνα και το ανιψάκι μου, αλλά μου άρεσαν και τα παιδιά πάντα, οπότε δεν ήταν κάτι που το σκεφτόμουν σαν κάτι τεράστιο. Ήρθε φυσιολογικά», είπε η γνωστή ηθοποιός. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αρχικά είχε απορρίψει τον ρόλο της «Αλεξία» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αρχικά είχα πει σχεδόν όχι, γιατί δεν ήθελα να κάνω πάλι το 20χρονο. «Πάλι την κόρη; Πάλι να τσακώνομαι με γονείς;», είπα στον σκηνοθέτη. Πέρασαν μία δύο μέρες, αλλά επειδή μου άρεσε ο ρόλος δέχτηκα».

«Και τα δύο αδέρφια έλκονται από την Ελισάβετ, δηλαδή ο Πέτρος την ερωτεύεται κι εγώ την θέλω ως φίλη. Αυτά τα παιδιά που είναι μεγαλωμένα με έναν τρόπο που τα έχουν όλα εύκολα, ξαφνικά έλκονται από κάτι πιο αγνό, κάτι παράξενο. Η Αλεξία δεν της αρέσει να κάνει παρέα με άτομα της ηλικίας της. Πάντως τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα», είπε για τη σχέση της με τον τηλεοπτικό αδερφό της, Πέτρο, ενώ δεν έκρυψε ότι είναι πολύ καλοί φίλοι μαζί με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη που τον υποδύεται. 

Τέλος, όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Νεφέλη Κουρή τόνισε πως «Από εδώ και πέρα τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα. Τώρα θα γίνει χαμός» χωρίς, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.