Μενού
giwrgos-liagkas
Γιώργος Λιάγκας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μέσα από το «Πρωινό» την ενόχληση του Νίκου Μουτσινά από τις ερωτήσεις που δέχθηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης όπου έδωσε το «παρών», ρίχνοντας τα βέλη του στον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και λέγοντας πως επειδή είναι stand up comedian, δεν δέχεται αρνητική κριτική ακόμα και αν πει κάτι που εάν έλεγε κάποιος άλλος, θα σχολιαζόταν πολύ αρνητικά. «Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια, παλιός στο κουρμπέτι που δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές. Ευτυχώς, εδώ, ο ομιλών έχει φύγει από το έντονο κομμάτι του lifestyle και το έχω γυρίσει προς την ενημέρωση. Έτσι γίνεται το lifestyle τόσα χρόνια», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και επειδή έχω βρεθεί στη θέση του Νίκου Μουτσινά, πάρα πολλές φορές και καμιά φορά έχω φύγει κιόλας και βγαίνουν και μου τη λένε, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου το καλοκαίρι. Για ευνόητους λόγους έφυγα, για να μην υπάρξει ανθρωποφαγία. Όταν δεν θες, φεύγεις. Τώρα ο Νίκος, όταν υπάρχει θέμα αν μείνει ή δεν θα μείνει του χρόνου, να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος που ο αρχισυντάκτης του έχει πει "βγάλε του είδηση";», συνέχισε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:  

«Άρα αν δεν μας αρέσει η ερώτηση, τη θεωρούμε κακή, βρε Νίκο μου; Δεν υπάρχουν τέτοιες ερωτήσεις. Κι εσύ μπράβο σου, γιατί εσύ έχεις ένα μεγάλο προσόν. Αν ο Λιάγκας φύγει, ή ο οποιοσδήποτε Λιάγκας, είμαι ο κακός. Ωστόσο, επειδή εσύ είσαι stand up comedian και ηθοποιός και τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ όπως την κακιούλα που είπες "χαζά είστε;" που τσαντίστηκες, δεν στο πιστώνουν και καλά κάνουν γιατί τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ. Αυτή είναι η αλήθεια».

«Σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει ασυλία. Και καλά κάνει και υπάρχει, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει σε όλους. Στον Νίκο Μουτσινά υπάρχει ασυλία επειδή κάνει κωμωδία και του τα συγχωρούμε όλα, αλλά και στους άλλους θα έπρεπε να συγχωρούνται. Να αποφασίσουμε όλοι μας ότι δεν θα γίνονται ούτε προς εμάς κριτική τέτοια, αλλά ούτε τέτοιες ερωτήσεις».

«Ρε Νίκο, με αγάπη και χρόνια πολλά και πάλι, όταν δηλαδή φέρνουν σε δύσκολη θέση εμένα ή τον οποιονδήποτε, εγώ τσαντίζομαι και αντιδρώ κάπως, εσύ γιατί παίρνεις αυτή την αντίδρασή μου, την κόβεις, τη ράβεις και τη βάζεις στην εκπομπή σου και κάνεις πλάκα; Και καλά κάνεις, είναι η εκπομπή σου αυτή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, καταλήγοντας «Ε μα, τόσα χρόνια πια… Δεν αντέχω! Θα γράψω ένα βιβλίο».