Μενού
giwrgos-liagkas-prwino
Γιώργος Λιάγκας - Πρωινό | ANT1
  • Α-
  • Α+

Μετά το αναπάντεχο… στριπτίζ που έκανε ο Κλέων Γρηγοριάδης κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής και ενώ η Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex από τα γραφεία του κόμματος «Μέρα25» στη Βουλή, το πρωί της Πέμπτης (8/12) η Μαρία Απατζίδη ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, προτού ο παρουσιαστής προλάβει καλά καλά να τις κάνει τις ερωτήσεις που σκόπευε, η ίδια έκλεισε το τηλέφωνο. «Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή που ίσως το ξέρετε. Σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση», είπε αρχικά η Μαρία Απατζίδη και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή και αυτό είναι όλο. Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς, το περιβάλλον που καταστρέφεται. Ούτε μία φορά δεν μας έχετε καλέσει για κάτι τέτοιο και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν, αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πραγματικά ξαναπάρτε με, τώρα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ». 

Από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας έκπληκτος σχολίασε: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το ΜέΡΑ25. Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις, δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα».