Μενού
maestro-almpanis
Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε σκηνή της σειράς «Maestro» | Mega
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε τον Αντίνοο Αλμπάνη και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν για το Maestro. Οι δυο τους, μίλησαν στο podcast της σειράς και αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους σχέση, την Μπλού που εντάχθηκε στο «cast» της σειράς αν και δεν υπήρχε αρχικά αλλά και για το… θυμό που υπάρχει. Η Μπλου, είναι το σκυλί του Αντίνοου Αλμπάνη το οποίο τον συντροφεύει εδώ και επτά χρόνια και βρέθηκε να παίζει στη σειρά. Όπως είπε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη γνωρίζει από δύο μηνών. Αν και δεν ήθελε να τον συνοδεύει στις δουλειές, κάποιες σκέψεις που έκανε τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Παπακαλιάτη. «Είπα ότι σε 20 χρόνια μπορεί αυτό το σκυλί να μην υπάρχει. Ας υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο να το έχω κάπου να το βλέπω και να το θυμάμαι», ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέχεια, ο σκύλος δεν υπήρχε εξ’ αρχής στο σενάριο, όμως προστέθηκε στη συνέχεια για να εξυπηρετήσει την πλοκή. «Σεναριακά δεν υπήρχε ο σκύλος του γιατρού στην αρχή. Εγώ το έβαλα, με την άποψη ότι ο Μιχάλης ο γιατρός έχει ένα σκυλί, γιατί ήθελα να έχει κάτι που θα αγαπά πάρα πολύ και κάτι που θα τον δέσει πέρα από όλα αυτά που υπάρχουν στο παρελθόν του με τη Μαρίσα. Έτσι, σκέφτηκα πώς θα τον οδηγήσω στο σημείο του εγκλήματος μέσω της Μπλου. Αφού σκέφτηκα το τέλος της “Μαρίκας” το πήγα πίσω και έφτιαξα την πορεία του σε σχέση με το ζωντανό αυτό», εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ανέφερε μάλιστα, πως η σκηνή του θανάτου της «Μαρίκας» και η «ταφή» της στη συνέχεια, ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κληθεί να κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα του, αφού έπρεπε να σκεφτεί πως θάβει τον ίδιο του τον σκύλο. «Η πιο δύσκολη σκηνή. Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό, για τη σκηνή που με έβαλε να θάψω το σκυλί», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Δεν φτάνει που με βάζει στη διαδικασία να πενθήσω το σκυλί μου, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα ανοίξω τον λάκκο και να το βάλω μέσα. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το δικό μου σκυλί. Οπότε, είχα μια άλλη σύνδεση για ό,τι συνέβαινε, ήταν μια πολύ δύσκολη και σκληρή στιγμή», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.