Μενού
maria-ioannidoy
Μαρία Ιωαννίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε. Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια». Οι δηλώσεις της χορεύτριας και ηθοποιού δεν άργησαν να προκαλέσουν ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Η στήριξη που εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη, έφερε και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της. «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου με τη σειρά της δήλωσε: «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».