Μενού
bandi-bissi
Δέσποινα Βανδή - Αννα Βίσση | NDP
  • Α-
  • Α+

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται η τηλεοπτική αγορά λόγω των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Στελέχη, δημοσιογράφοι και τηλεαστέρες στην πλειοψηφία τους δεν μετακινήθηκαν σε χειμερινά κοσμοπολίτικα θέρετρα ή εξωτικούς προορισμούς λόγω φυσικά των ημερομηνιών των φετινών Αργιών. Στην εξοχική της κατοικία στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στην Πέλλα έκανε Χριστούγεννα με την οικογένειά της η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το σενάριο της επιστροφής της στη μικρή οθόνη να είναι το βασικό θέμα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ αυτών των ημερών. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και ο δρόμος θα είναι μακρύς…

Τις προηγούμενες μέρες η δημοσιογράφος δέχθηκε διερευνητικό τηλεφώνημα από στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Συγκεκριμένη πρόταση δεν υπήρξε τηλεφωνικώς, ωστόσο το ραντεβού κλείστηκε και θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές. Ερωτηματικό παραμένει το τι επακριβώς θα προταθεί στη Βίκυ Χατζηβασιλείου δεδομένου του ότι επανειλημμένα η ίδια έχει δηλώσει πως το «Πάμε Πακέτο» έχει κλείσει τον κύκλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader αν και από τον ΑΝΤ1 δεν θα έβλεπαν αρνητικά την επιστροφή της συγκεκριμένης εκπομπής η πρόταση σε αυτή τη φάση θα αφορά infotainment εκπομπή που θα έχει το κοινωνικό στοιχείο δοσμένο όμως με χρηστικό χαρακτήρα και επίσης θα έχει στήλες ψυχολογίας, ευεξίας και καλής ζωής. Το ακριβές format θα αποφασιστεί από κοινού με την Βίκυ Χατζηβασιλείου εφόσον προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Τώρα όσον αφορά στη ζώνη προβολής της νέας εκπομπής το ένα σενάριο με τις μικρότερες πιθανότητες είναι η ενεργοποίηση της ζώνης 16.00 – 18.00 κάτι που επιθυμούσε από πέρσι το καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 και μάλιστα μετά την απόρριψη της πρότασης αυτής από τον Γιώργο Λιάγκα το κανάλι είχε απευθυνθεί και στο Νίκο Στραβελάκη.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με την προοπτική μετακόμισης στο καθημερινό πρόγραμμα από το επόμενο φθινόπωρο. Είναι το επικρατέστερο. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου ήταν το 2020 με την εκπομπή «Γράμμα για σένα» στο Open. H Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκίνησε την καριέρα τους στους σταθμούς πανελληνίας εμβέλειας από τον ΑΝΤ1 με τη συμμετοχή της στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, συνεργασία η οποία διήρκησε σχεδόν μια δεκαετία. 

Νέα κρούση για Βίσση - Βανδή μαζί στην ΤV

Στη Lifestyle επικαιρότητα κυριάρχησε η εκ νέου συνύπαρξη Aννας Βίσση - Δέσποινας Βανδή ανήμερα της νύχτας των Χριστουγέννων στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τελευταία μαζί με τις Melisses. Η επίσκεψη της Άννας Βίσση στο νυχτερινό κέντρο μόνο τυχαία δεν ήταν. Είχε σχεδιαστεί αρκετές μέρες πριν και όταν οι τραγουδιστές κάλεσαν την συνάδελφό τους στην πίστα εκείνη φόρεσε κανονικά ακουστικά και ερμήνευσε τα τραγούδια που σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιλέξει η ίδια λίγο νωρίτερα. Μπορεί το νυχτερινό σχήμα Βίσση - Βανδή να μην έχει ακόμη ευοδωθεί λόγω των συμβολαίων που έχουν οι δύο καλλιτέχνιδες με διαφορετικούς επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων ωστόσο οι φήμες για τηλεοπτική συνεργασία έχουν αναζωπυρωθεί.

Τα δικαιώματα του Fame Story ανήκουν στην εταιρία παραγωγής Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη ο οποίος και προετοιμάζει την επιστροφή του talent show ανανεωμένου φυσικά. Ο βασικός σχεδιασμός προβλέπει τον ίδιο ως παρουσιαστή και την Άννα Βίσση μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή του προγράμματος που φυσικά θα συμπληρωθεί από δύο ακόμη πρόσωπα. Ο τηλεοπτικός σταθμός που θα φιλοξενήσει το πρότζεκτ δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί καθώς η εταιρία παραγωγής συζητά για το Fame Story με δύο ενδιαφερόμενα αυτή τη στιγμή δίκτυα. 

Η είσοδος της νέας χρονιάς ορόσημο για την πορεία του Open 

Μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν παρθεί σημαντικές αποφάσεις για το Open όσον αφορά στην επόμενη μέρα για τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας. Η χρονιά που τελειώνει είχε ως βασικό στόχο τη διαμόρφωση ενός σταθερού χαρακτήρα, ωστόσο, τα νούμερα δεν βοήθησαν όσο θα ήθελαν οι άνθρωποι του σταθμού, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων («Έρωτας Φυγάς», «Open Weekend»). Επί της ουσίας ο σταθμός παρά τη σημαντική προσπάθεια που έγινε φέτος και στον τομέα της ενημέρωσης και σε αυτόν της ψυχαγωγίας παραμένει εκτός ανταγωνισμού.

Στο κανάλι λοιπόν αυτό που εκκρεμεί είναι ο καθορισμός του ακριβούς μπάτζετ για το πρόγραμμα θέμα το οποίο αναμένεται να έχει διευθετηθεί μέχρι και το τέλος του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς. Πάντως από τον επόμενο μήνα θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμα του σταθμού με αλλαγές προβολής ημερών και ωρών για συγκεκριμένα πρότζεκτς ώστε να τύχουν καλύτερης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό.