Μενού
giwrgos-liagkas-prwino
Γιώργος Λιάγκας - Πρωινό | ANT1
  • Α-
  • Α+

O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μαμά-δες»: «Σκέφτηκα “τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει”. Του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του, την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας (2/1), σχολίασε: «Το να είναι μια Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα-δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά...» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie αλλά δεν έτυχε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια - δυο φορές, έναν εξαιρετικό πατέρα, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.