Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του νέου κύκλου του J2US και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτοι παίκτες που συζητούν για να μπούνε τον Φεβρουάριο. Ο Νίκος Κοκλώνης σχεδιάζει από ότι φαίνεται από πριν τα βήματα του και φαίνεται να είχε ετοιμάσει δύο λίστες για το J2US. Αυτό σημαίνει ότι οι προετοιμασίες για να μπορέσει να βγει στον αέρα μέσα Φεβρουαρίου είνα πυρετώδεις.
Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», είναι ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, η Τζένη Διαγούπη, η Σοφία Παυλίδου, καθώς και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να κάνει και ένα ραντεβού με τον Τάσο Τρύφωνος, την Ανδρομάχη, την Ειρήνη Μερκούρη και την Εύη Δαέλη.
J2US: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος
Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Alpha έχουν ήδη και στο μυαλό τους και πιθανή ημέρα πρεμιέρας που δεν είναι άλλη από τις 18 Φεβρουαρίου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.