Μενού
brisiida-andriotoy
Βρισηίδα Ανδριώτου | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, αιφνιδιάζοντας τόσο συμπαίκτες όσο και αντιπάλους της στο παιχνίδι, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την απόφασή της, τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. «Συνέβη αυτό που όλοι πιστεύω ότι γνωρίζουν και αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι μου έλεγαν πως θα αντέξεις να το ξανακάνεις είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που θα μπεις και λέω ρε παιδιά εντάξει θα το ξανακάνω είμαι δυνατή εντέλει το σώμα μου δεν άντεξε μου το 'χει πει πολύς κόσμος ότι μην πεθάνεις γι' αυτό το παιχνίδι πέρυσι ήμουν από τις παίκτριες που μπήκαν από την πρώτη μέρα αν ήμουν ξέρω 'γω η Στέλλα η Σταυρούλα, ο Στάθης που μπήκαν μετά από καιρό δεν είχαν περάσει τα δύσκολα».

«Ήμουν πεντέμισι μήνες εκεί ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση γιατί δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο και μου λείπει ήδη πάρα πολύ. Ούτε τη Στέλλα ήθελα να αφήσω μόνη της αλλά ήταν πολύ δύσκολα να πάρω την απόφαση όταν είπα τον ένιωσα ότι ελευθερώθηκα. Είπα στο Σπύρο ότι θα ζητήσω από την ομάδα με ψηφίσει να φύγω μου είπε "κάνε υπομονή" του είπα "Σπύρο δεν αντέχω". Δεν ήξερε ότι θα το ανακοινώσω, κανείς δεν το ήξερε, δεν περίμενα να με ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν θέλω να αποχωρήσω. Εκείνη τη στιγμή και μετά από μία τόσο δύσκολη μέρα στις λάσπες... φυσικά και θα έλεγα ναι. Αν δεν με είχε ρωτήσει δεν θα είχα αποχωρήσει.

Χωρίς τον Σπύρο έξω θα μου είναι λίγο δύσκολο γιατί μετακόμισα στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί και φτιάχνουμε ένα σπίτι και τώρα που γυρίζω, το σπίτι δεν έχει φτιαχτεί και δεν θα είναι αυτός να με βοηθήσει και πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου. Οπότε να μην αργήσει γιατί σχεδιάζουμε μια ζωή μαζί και την στιγμή του σχεδιάζω μόνη μου δεν θέλω να γυρίσει για μένα θέλω να το ζήσω μπορεί».