Ολα για όλα θα τα δώσουν οι δύο ομάδες του Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο προκειμένου να κερδίσουν το νέο έπαθλο της εβδομάδας που θα είναι προμήθειες για την καλύβα, καθώς και κάποια εργαλεία. Οπως είδαμε και στο trailer, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ράκος και ξεσπά σε λυγμούς, ωστόσο δηλώνει ότι έχει πάει για έναν σκοπό στο παιχνίδι. «Βρισηίδα μου ήθελα και εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω» λέει με δάκρυα στα μάτια ο Σπύρος Μαρτίκας.
Στο νέο επεισόδιο οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη για το έπαθλο, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε το απόλυτο spoiler στην «Super Κατερίνα» σήμερα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, απόψε κερδίζουν οι διάσημοι με έπαθλο... πολλά κιλά ρύζι και εργαλεία ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος φέρεται να αποχωρεί μετά από σκληρή μάχη στις ψήφους.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.