Μενού
kostas-anagnostopoulos
Κώστας Αναγνωστόπουλος | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συμπλήρωσε την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση την πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star. Ο μισθοφόρος εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/1) και συνέκρινε τον εαυτό του με την εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ που ξεκίνησε με ήττα και κατέκτησε την κορυφή. 

«Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν λίγο πεσμένη, όχι για το ότι είμαι υποψήφιος, αλλά γιατί δεν είμαι ο Κώστας και δεν είμαι στον στόχο αυτός που θέλω. Έφτασα εκεί και ψιλοθόλωσα, όχι από κούραση, δεν ξέρω τι έπαθα αλλά με έπιασε ένας πανικός και δεν ήξερα πως να ρίξω. Θεωρώ πως θα το βρω άλλωστε… και η Αργεντινή στο Μουντιάλ ξεκίνησε με ήττα και μετά το πήρε! Οπότε γιατί να μην αρχίσω και εγώ με κάποιες ήττες και μετά να πάω καλύτερα. Δεν λέω να πάρω την κούπα, κρατάω χαμηλό προφίλ», είπε. 

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς οπότε θα κρατήσω αυτό και χαίρομαι που κάποια παιδιά που δεν γνώριζα, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ψυχολογικά», ανέφερε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. «Από την άλλη, όμως, είδα και άλλους ανθρώπους που έχω περάσει πάρα πολλά μαζί τους αλλά δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Και αυτό ίσως με στεναχωρεί λίγο παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάποιους παίκτες, που ήμασταν μαζί στα προηγούμενα Survivor, για παράδειγμα ο Κωνσταντίνος, να έρθουν να μου μιλήσουν και να με συνεφέρουν. Μπορεί να έχουμε περάσει τόσα πολλά, να έχουμε τσακωθεί χθες και προχθές αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι και δεν μιλάς αλλά όταν τον βλέπεις τον άλλον στα down του, έλα ρίξε μου μια σφαλιάρα και ένα χαστούκι» πρόσθεσε ο μισθοφόρος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA