Μενού
nikos-portokalogloy
Νίκος Πορτοκάλογλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε διευκρινίσεις αποφάσισε να προχωρήσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media καθώς μετά την ανακοίνωσή του για το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» πολλοί απέδωσαν τον τερματισμό της αγαπημένης εκπομπής στην ΕΡΤ. Ετσι, και θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ο δημοφιλής μουσικός προχώρησε σε νέα ανάρτηση αναφέροντας ουσιαστικά πως γίνονται προσπάθειες από τον σταθμό να συνεχιστεί, όταν ο ερμηνευτής ολοκληρώσει τον δικό του κύκλο παρουσίασης της εκπομπής.

Αναλυτικά, ο Νίκος Πορτοκάλογλου γράφει στο Facebook:

«Λοιπόν, φίλες και φίλοι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: 1) Το Μουσικό Κουτί δεν σταματάει τώρα αλλά στο τέλος της τρίτης σεζόν δηλ τον Ιούνιο. 2) Το Μουσικό Κουτί δεν «κόβεται» από την ΕΡΤ, αντίθετα η ΕΡΤ προσπαθεί φιλότιμα να βρει τρόπο να συνεχιστεί. 3) Η σχέση μου με την ΕΡΤ ήταν και είναι άψογη όπως και η σχέση με τους εξαιρετικούς μου συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εκπομπή. 4) Η απόφαση μου για το τέλος της εκπομπής έχει παρθεί από το περασμένο καλοκαίρι γιατί απλούστατα αισθάνομαι πως με την τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται αυτός ο απίστευτα δημιουργικός (και εξαντλητικός) κύκλος και θέλω πάση θυσία να αποφύγω την ανακύκλωση.
Τα τραγούδια είναι καλό να τελειώνουν πριν τα βαρεθείς και το Μουσικό Κουτί είναι το πιο μεγάλο και πιο ομαδικό τραγούδι που έχω γράψει μέχρι τώρα. Του αξίζει λοιπόν να κάνει φινάλε στην κορύφωση του!

Υ.Γ. Τι να πω για τα θερμά σας λόγια και για όλη αυτή την αγάπη; Ευχαριστώ από καρδιάς και ανταποδίδω! ?#mousikokouti #ert1»

Λοιπόν, φίλες και φίλοι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: 1) Το Μουσικό Κουτί δεν...

Posted by Nikos Portokaloglou - Νίκος Πορτοκάλογλου on Sunday, January 15, 2023