Απογοητευμένος από τη στάση της κυβέρνησης αναφορικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος με σχετική του ανάρτηση λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα αφού αποχώρησε από το ριάλιτι Survivor All Star. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων προσγειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (15/1) στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την αναχώρησή του από τον Αγιο Δομίνικο. Αφού βγήκε από το παιχνίδι και έμαθε για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν είχε εκφέρει την άποψή του. Σήμερα όμως, μετά την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη, ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία εξέφρασε την ενόχλησή του για την απόφαση της κυβέρνησης να μην ταφεί ο τέως βασιλιάς δημοσία δαπάνη.
Μάλιστα δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί όπως «απογοητευτική» για την κυβέρνηση και «κομπλεξικό συμπλεγματικό» για τους πολιτικούς που πήραν αυτή την απόφαση. Ο ίδιος έδειξε την αγάπη του στον τέως βασιλιά, συγχαίροντας το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για το «τελευταίο αντίο».
Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος έγραψε στο Instagram: «Ζητώ ο Βασιλεύς των Ελλήνων. Δεν διαγράφεται ένας αιώνας Ελληνικής ιστορίας για κανέναν κομπλεξικό συμπλεγματικό. Η αγάπη του λαού που συγκεντρώθηκε είναι η ισχύς της Βασιλικής οικογένειάς. Ο λαός θέλει να τιμήσει την ΙΣΤΟΡΊΑ και την παράδοση του. Άλλη μια φορά απογοητευτική αυτή η κυβέρνηση».
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.