«Μπαρούτι» μύριζε το συμβούλιο του νησιού που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor. Μπορεί οι Μαχητές να είχαν κερδίσει την ασυλία και να ήταν... χαλαροί, ωστόσο, οι κρυφές συναντήσεις Σάκη – Μαριαλένας και Καρολίνας – Μάριου άναψαν «φωτιές» και ο Γιώργος Λιανός πήρε το ρόλο του πυροσβέστη!
Ο Νίκος Μπάρτζής τα «έχωσε» στον Σάκη Κατσούλη και του απένειμε το... Όσκαρ υποκρισίας. Ο Σπύρος Μαρτίκας βρήκε την ευκαιρία και επιτέθηκε και αυτός στον Κατσούλη τονίζοντας πως είναι υποκριτής, ενώ η Μαριαλένα υπερασπίστηκε τον Σάκη τονίζοντας πως όσοι του επιτίθενται το κάνουν γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης και θέλουν να τον διαβάλουν.
Μέσα σε αυτό το «πολεμικό» κλίμα έγινε και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου για την τρέχουσα εβδομάδα. Έτσι, δίπλα στον Τάκη Καραγκούνια θα κάτσει ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος τόνισε πως είναι συνηθισμένος, πως η απόφαση της ομάδας είναι σεβαστή αλλά ο κόσμος είναι αυτός που θα αποφασίσει.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη σε τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές - Κατηγορούνται 22 άτομα
- «Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου»: Μυστήριο με το σημείωμα για τη Μάρω Κοντού στην ιστορική κατοικία
- Η πιο φθηνή φοιτητούπολη της Ελλάδας βρίσκεται 743 km μακριά από την Αθήνα
- Εφιάλτης για την Κυψέλη οι ρωγμές: «Ζούμε με έναν τρόμο» λέει κάτοικος - Διευκρινίσεις από μηχανικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.