Μενού
vertis-bo
Μπο, Νίκος Βέρτης | NDP/@Alpha
  • Α-
  • Α+

 

Στο επίκεντρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα που εθεάθησαν να φιλιούνται στο Survivor All Star. Ο πρώτος είχε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και η δεύτερη με τον Μπο, ο οποίος μάλιστα την «κάρφωσε» σε εκπομπή αφήνοντας να φανεί πως πλέον είναι η πρώην σχέση του. 

Ο Μπο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και του αφιέρωσε το τραγούδι «Φεύγω». «Ηρθε το τέλος για εμάς τους δυο, την προδοσία δεν συγχωρώ», τραγουδάει και κάνει... κερατάκια στον Μπο που τον παρακολουθεί, σύμφωνα με τον ALPHA. Πριν την εμφάνιση στην σκηνή, ο Μπο συζήτησε με τον Νίκο Βέρτη και μίλησαν για τα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι.  

Το φιλί της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου έφερε τα σχόλια των συμπαικτών τους στο Survivor με αποτέλεσμα στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/1) η παίκτρια να ζητά να μην γίνει ξανά αναφορά στην προσωπική της ζωή: «Αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος κρίνει και βλέπει σύμφωνα με αυτά που βλέπει ως survivors κι όχι σύμφωνα με το ό,τι υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα. Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα, αλλά παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαβάλει την προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται για αυτό. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρη στο Συμβούλιο κι εσύ το αναπαράγεις».