Μενού
survivor-nikos-mpartzis
Survivor: Νίκος Μπάρτζης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Μετά το Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας (23/1) του Survivor All Star όπου είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα να ρίχνουν τα βέλη τους στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξαιτίας των συναντήσεών τους στη ζούγκλα, οι κόντρες καλά κρατούν και στο αποψινό επεισόδιο με την Ελένη Χαμπέρη να σχολιάζει ότι «η ομάδα μου έχει καταντήσει χειρότερη και από τους Μπλε». Από πλευράς του ο Νίκος Μπάρτζης τονίζει στην κάμερα ότι «Δεν έχω εμμονή με κανέναν, δεν με νοιάζει τι κάνει ο άλλος, δεν θέλω να κοροϊδεύουν τον κόσμο, πάνε να το ξαναμαγειρέψουν όπως το 2021», αναφερόμενος στο Survivor 4 όπου συμμετείχαν πάλι οι ίδιοι παίχτες και είχαν πάλι έντονες διαφωνίες. 

Από κει και πέρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Διάσημοι και Μαχητές θα τα δώσουν όλα στον στίβο της μάχης για να διεκδικήσουν απόψε Τρίτη (24/1) τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει αφού αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να ψηφίσουν δύο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, αφού και οι δύο έχουν μετρούν από μία ήττα αυτή την εβδομάδα και έχουν βγάλει στον τάκο από έναν παίκτη. 

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα ασυλίας της Κυριακής (22/1) ηττήθηκαν οι Μαχητές, οι οποίοι ψήφισαν τον Τάκη Καραγκούνια και στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας (23/1) έχασαν οι Διάσημοι που ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα