Μενού
masterchef
masterchef | Star
  • Α-
  • Α+

Ήρθε από τη Λεμεσό της Κύπρου θέλοντας να μείνει στο MasterChef 2023 όσο περισσότερο γίνεται. Ο 31χρονος Γιώργος Λούκα, που ταυτίζεται με τον διάσημο σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας αφού στα αγγλικά έχουν το ίδιο όνομα, μαγείρεψε για την audition του τσιπούρα με γλασέ λαχανικά. Πριν μαγειρέψει για τους σεφ και κριτές, ο Γιώργος με την ξεχωριστή του ενέργεια αποκάλυψε ότι όταν ήταν 15 ετών είχε όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού του και πάλευε για δύο χρόνια, κερδίζοντας τον καρκίνο.

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή μου. Ειδικά πριν από 15 χρόνια, όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά» ανέφερε ο Γιώργος για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αφού τραγούδησε Άλκηστη Πρωτοψάλτη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο σεφ και κριτής του σχολίασε ότι το πιάτο στερείται εντάσεων, τόσο στα λαχανικά όσο και στο ψάρι. «Το πιάτο είναι γευστικά αδιάφορο» του είπε, με τον Γιώργο να δηλώνει ότι ξενέρωσε με αυτό το σχόλιο. Ο Γιώργος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και παρότι στεναχωρήθηκε, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να πάει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του χρόνου.