Μενού
argyris-aggeloy
Αργύρης Αγγέλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Απολογήθηκε ο ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου, για το ειρωνικό σχόλιο «όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους» που απευθυνόταν στον Νίκο Βέρτη, μετά τις δηλώσεις του περί γκέι και παντελονιών.  Όλα ξεκίνησαν όταν μία συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστήςΝίκος Βέρτης, το 2014 αναπαρήχθη πριν από μερικά 24ωρα στα σάιτ, με αποτέλεσμα πολλοί θεωρήσουν ότι πρόκειται για τωρινές δηλώσεις του τραγουδιστή. Σε αυτή, ο τραγουδιστής ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο, με το πρόσχημα πως δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως με σύντροφό του, απάντησε πως «αν ήμουν γκέι, δε θα ντρεπόμουν να το πω δημοσίως».

Σχολιάζοντας αυτή τη συνέντευξη ο Αργύρης Αγγέλου, είπε χθες: «Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. […] ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Σήμερα όμως, ο ηθοποιός ζητά συγγνώμη για την παρεξήγηση και την παγίδα στην οποία έπεσε. «Μιλήσαμε χθες για τον Νίκο Βέρτη και τις περιβόητες δηλώσεις. Γράφτηκε λοιπόν ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν το 2014 στο περιοδικό People που το αναφέραμε κι εμείς εδώ και το οποίο δεν υπάρχει πια. Ένας άνθρωπος δεν αναρωτήθηκε -και καλά οι έξω που δεν είναι η δουλειά τους-, οι μέσα στα sites που έχουν την πληροφορία, δεν αναρωτήθηκαν ότι το People εδώ και πέντε χρόνια δεν υπάρχει. Δεν προβληματίστηκε ένας άνθρωπος;

Εμείς πέσαμε στη λούμπα, όπως έπεσαν όλοι. Και τηλεοπτικές εκπομπές έπεσαν… Παρόλα αυτά δεν είναι ότι δεν έγιναν οι δηλώσεις, ότι βγάλαμε τρελό τον άνθρωπο… Και σχολιάζει ένα κόμμα πως όταν έγιναν οι δηλώσεις το 2014, δεν άνοιξε ρουθούνι. Παρόλα αυτά, μέσα στην άγνοια μας ζητάμε συγγνώμη γιατί πέσαμε στην παγίδα που έπεσαν όλοι» δηλώνει ο Αργύρης Αγγέλου στον σταθμό pride fm.