Μενού
xristos-dantis
Χρήστος Δάντης | NDP
  • Α-
  • Α+

Οι μυστικές συναντήσεις ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα έχουν ανάψει φωτιές τις τελευταίες ημέρες και στις δύο ομάδες του Survivor All Star. Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι οι δύο παίκτες παραβίαζαν τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά και επειδή, βάσει δημοσιευμάτων, κανείς δεν ήταν single όταν μπήκαν στο παιχνίδι. Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τις τελευταίες εξελίξεις, αφού ο Μπο, ο οποίος είχε σχέση με την Καρολίνα πριν μπει εκείνη στο Survivor, είναι φίλος του.

«Ο Μπο είναι ένας διακεκριμένος δημιουργός, συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής του ραπ και παίζει δύο πολύ δύσκολα μουσικά όργανα, για μένα αυτό είναι ο Μπο. Χαίρομαι πολύ για αυτόν γιατί από ό,τι φαίνεται έπεσε σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν εκτιμούσαν αυτό που είναι και ήταν έτοιμοι να τον εκθέσουν ανά πάσα στιγμή. Οπότε γλίτωσε από μία κακοτοπιά», σχολίασε ο Χρήστος Δάντης.

Μάλιστα, τόνισε ότι καλά έκανε ο Μπο και βγήκε στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου το περασμένο Σάββατο (21/1) για να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ενώ χαρακτήρισε «αστεία» όσα ακούγονται περί στημένου σκηνικού για λόγους τηλεθέασης και προώθησης του νέου τους τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου. 

«Εννοείται, καλά έκανε και βγήκε ο Μπο και όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται είναι αστείες. Δεν κρίνω κανέναν, αλλά όταν υπερβαίνει τα όρια της ανθρωπιάς και αρχίζει ο εξευτελισμός δεν είναι ωραίο», επεσήμανε ο Δάντης, χαρακτηρίζοντας αλτρουιστική την κίνηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου να προστατέψει τον Μπο όταν οι παίκτες πληροφορήθηκαν τις κρυφές συναντήσεις Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας.