Μενού
survivor
Καρολίνα Καλύβα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Νύχτα αποχώρησης στο Survivor με την Καρολίνα Καλύβα να «πακετάρει» τα προσωπικά της πράγματα και να είναι αυτή που θα κάνει το «πικρό» ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Φαίνεται, τελικά, πως ο ντόρος που φαίνεται ότι δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, τής γύρισε μπούμερανγκ. «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ» είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι παρά το ότι είχαν έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο, δεν τον ανέφερε πουθενά στην αποφώνηση. «Θα ήθελα την Μαριαλένα στον τελικό» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτήν την θέση και θα κριθούμε. Πρέπει να προχωρήσεις στο παιχνίδι και δυστυχώς κάθε ομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη» είπε ο Μάριος Πρίαμος σε ένα γενικότερο πλαίσιο χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για την Καρολίνα στο Survivor.