Μενού
tsilimpioy
Η Αναστασία Τσιλιμπίου στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» | Alpha
  • Α-
  • Α+

Η Αναστασία Τσιλιμπίου βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή (27/1) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», τις δυσκολίες που βιώνει στα γυρίσματα, πώς αισθάνθηκε με τη σκηνή του βιασμού και την επιτυχία. «Για τη Μυρτώ είναι ένα τεράστιο σοκ ότι συμβαίνει στη σειρά Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, κλείνεται στον εαυτό της και τους διώχνει όλους από γύρω της. Ευτυχώς χθες άνοιξε την καρδιά της» δήλωσε, αρχικά, χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Σαν Αναστασία ό,τι και να πω δε μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στ’ αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή ψυχοπλακώθηκα και στεναχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό».

«Ηταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες και μάλιστα μου αρέσει που προβάλλονται αυτά και μιλάμε για αυτά. Όσο έψαξα κι έκανα έρευνα για τον ρόλο, είναι τόσα πολλά τα θύματα, είναι 237.000 τον χρόνο, σχεδόν ένα κάθε δύο λεπτά. Κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μικρός» τονίζει κλείνοντας το θέμα η Αναστασία Τσιλιμπίου.