Μενού
xristoforos-papakaliatis
Χριστόφορος Παπακαλιάτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Το πότε θα βγει ο 2ος κύκλος της σειράς Maestro αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1). Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους».

«Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή. Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς» είπε ακόμα.

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός, στο μοντάζ τη χαζεύω. Μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό κόσμο και με το “πάμε” μεταμορφώνεται. Ήθελα αυτή τη φορά να είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι οι δημιουργοί είναι και να ακολουθούμε την εποχή και να θέτουμε τα ερωτήματά μας», τόνισε ακόμα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά της ηλικίας των πρωταγωνιστριών, ανέφερε: «Δεν έγινε ποτέ κανένα μεγάλο θέμα, ήμουν πολύ συγκεκριμένος και ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει τίποτα κακοποιητικό από εκεί και πέρα ήμουν οκ. Δεν ήταν δάσκαλος, ήταν μουσικός. Η σχέση των δύο είναι μία αγνή σχέση και αν δεις τη σχέση τους δεν είναι κάτι ξένο ανάμεσά τους. Προσπάθησα να δομήσω χαρακτήρες και σε αυτό με βοήθησαν οι ηθοποιοί. Δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τέλος ότι ο ίδιος έχει ήδη γράψει τα τέσσερα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα βγει σε έναν χρόνο.