Μενού
survivor-karolina-zaklin-kalyva
Survivor: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star και το απόγευμα του Σαββάτου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο, φορώντας ένα φούτερ και το κάτω μέρος από το μπικίνι της και έγραψε: «Οι αναμνήσεις θα σβήσουν αλλά οι στιγμές θα μείνουν». Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Καρολίνα ρωτήθηκε για τα τρυφερά πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, δεν γνώριζε ότι ο παίκτης του ριάλιτι είχε σχέση στην Ελλάδα.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω.

Στη ζωή είναι κάποια πράγματα που σου έρχονται απρόσμενα. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό» είπε.