Μενού
survivor
Η ομάδα των Μαχητών στο Survivor All Star | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Η αγωνιστική εικόνα των Μπλε στο Survivor All Star δεν φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Σώζων Παλαίστρου Χάρου, καθώς μετά την πρώτη ήττα της εβδομάδας με σκορ 10-2, οι Μαχητές ηττήθηκαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με το ίδιο ακριβώς σκορ. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίστηκε, αφού μετρά μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι, φέρνοντάς ως παράδειγμα την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τονίζοντας ότι άλλοι παίκτες που δεν είναι καλοί αγωνιστικά δεν ψηφίζονται λόγω παρέας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως ψηφίστηκα χθες το συμβούλιο. Καταλαβαίνω το γεγονός ότι δεν είχα μια καλή αγωνιστικά βδομάδα αλλά να υπενθυμίσω ήταν η πρώτη βδομάδα, βρίσκω τα πατήματά μου αλλά εγώ είμαι μία βδομάδα εδώ. Και OK δεν έφερα νίκες, αλλά υπάρχουν παίκτες που είναι από την αρχή του παιχνιδιού εδώ πέρα, ένα μήνα σχεδόν και έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό με μένα. Επομένως, για ποιο λόγο δεν ψηφίστηκαν αυτοί οι παίκτες;».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Για ποιο λόγο κάποιοι παίκτες βρίσκονται στο απυρόβλητο; Η απάντηση είναι απλή. Είναι γιατί υπάρχουν κάποια παρεάκια, υποομάδες και τους στηρίζουν. Για παράδειγμα, η Εύη ο Κώστας δεν βγαίνουν ποτέ αλλά δεν είναι καλοί αγωνιστικά. Το αναγνωρίζω, δεν είμαι καλός αλλά είμαι μία εβδομάδα εδώ». Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star

Η Εύη Σαλταφερίδου ανέφερε ότι οι ψήφοι εναντίον της ήταν καθοδηγούμενοι από τον Σώζωντα και ήρθε σε σύγκρουση με τον Τάκη Καραγκούνια.