Μενού
survivor
Survivor | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Άνω-κάτω γίνεται το συμβούλιο του νησιού στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star μετά τη «βόμβα» του Νίκου Μπάρτζη ότι έπιασε την Ασημίνα με κινητό, με αποτέλεσμα παίκτες από τη Μπλε ομάδα να απειλούν με αποχώρηση. Ωστόσο, πριν από το συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό σκηνικό, καθώς η καλύβα τους τυλίγεται στις φλόγες. Οι Μπλε προσπαθούν να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά, ωστόσο, όταν πια τα καταφέρνουν, το σπίτι τους, αλλά και αρκετά από τα υπάρχοντά τους, έχουν καεί.

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια ρίχνονται στον στίβο μάχης για τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί τους και θα κερδίσουν και τον αποψινό αγώνα, αφήνοντας για ακόμη μία φορά τους Μπλε να πρέπει να βγάλουν κάποιον παίκτη τους στον τάκο. 

Η Ρία Κολοβού, όπως αναφέρουν τα spoilers θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση. Ετσι, Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Για πρώτη φορά όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι από την ομάδα των «Μαχητών».