Μενού
survivor-kinita
Survivor | NDP, Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες «πιάνονται» με κινητό στην παραλία του Survivor. Αυτή τη φορά, όμως, οι ποινές ήταν αυστηρές! Ασημίνα και Δαλάκα απομακρύνθηκαν από το Survivor All Star επειδή παραβίασαν τον συγκεκριμένο κανόνα και δεν τους δόθηκε καν η ευκαιρία να απολογηθούν. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι εντοπίστηκαν να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Η ποινή τότε ήταν απλά... στέρηση επάθλων επικοινωνίας. 

«Ζήτησαν συγγνώμη, δεν μπορώ να τη δεχτώ. Μπορεί να το ξανακάνουν, δεν το συγχωρώ» έλεγε ο Καραγκούνιας, μην μπορώντας να κατανοήσει το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες στερούνται την επικοινωνία με τους ανθρώπους τους και άλλοι το αγνοούν.  Συνέχισε έξαλλος. «Αν μπορούσα να το ξανακάνω, θα το ξαναέκανα, μαγκιά μου» έλεγε τότε ο Άρης Σοϊλέδης. Στον αντίποδα, η Ναυσικά είχε υποστηρίξει τον πρώην ποδοσφαιριστή λέγοντας «καταλαβαίνω όταν κάποιος προσπαθεί να διαπράξει αυτό το αδίκημα για να μιλήσει με τους δικούς του» ενώ παραδέχτηκε και η ίδια ότι προσπάθησε να το κάνει και απέτυχε. 

Τότε ο ίδιος ο Σοϊλέδης έδωσε τη δική του απάντηση: «Μεγάλωσα με αυτή τη φράση αυτή από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου "να γίνω ό,τι άλλο θέλω, εκτός από ρουφιάνος". Είπα στον Καραγκούνια ότι είναι "μαγκιά μου που το έκανα και μπράβο μου" και του είπα πως αν είχε την ευκαιρία, θα το έκανε κι εκείνος». 

Ο Μαρτίκας είχε καταγγείλει την Ασημίνα ότι μιλούσε με τον «έξω κόσμο»

Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε κατηγορήσει τον Σοϊλέδη, αλλά και την Ασημίνα τον περασμένο Ιούνιο, στην προηγούμενη σεζόν του Survivor, ότι επικοινωνούσαν με τον «έξω κόσμος». Συγκεκριμένα είχε πει: «Πιάνει η Ασημίνα τον Κωνσταντίνο και του δίνει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη. Για να πει ποιο πρόσωπο πιστεύει για τον τελικό γιατί είναι ένα πρόσωπο, που άφησε στίγμα με το χαρακτήρα του. ‘Θα πεις κατά του Άρη και θα πλέξεις το εγκώμιό μου’ του είπε η Ασημίνα. Του έταξε επικοινωνία με τον Χρήστο Δάντη και τραγούδι που θα του έγραφε για να πλέξει το εγκώμιό της στην αποχώρησή του και να πει ότι ο Άρης δεν αξίζει να το πάρει. Κι η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα. Και χθες βγήκε κι είπε ότι έδωσε το τηλέφωνο στον Κωνσταντίνο για να τον στηρίξει έξω ο Χρήστος Δάντης. Ασημίνα μου στο χρεώνω υπέρ σου ότι το παραδέχθηκες. Μπράβο σου» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας για την Ασημίνα.

Η Ασημίνα είχε αντιδράσει εναντίον του Άρη 

Η Ασημίνα σε αυτήν την άδικη πράξη είχε αντιδράσει σθεναρά. Ανέφερε πως ο Άρης ήξερε λόγω της παράνομης πράξης αυτής τι γίνεται στον έξω κόσμο και τι λέγεται γι' αυτόν. Εν τέλει πιάστηκε να κάνει το ίδιο. Πέρα από την παράβαση αυτή, υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που η Ασημίνα είχε ξεκάθαρη θέση. Όπως στην αποβολή Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε απομακρυνθεί από το Survivor για βίαιο επεισόδιο που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια. Η παραγωγή έκανε ξεκάθαρο πως οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι ανεκτές. 

Τι έλεγε η Ασημίνα τότε για την απομάκρυνση του φίλου της; Μα φυσικά το αυτονόητο. Ότι δηλαδή σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν δώσεις στον δράστη την τιμωρία που του αξίζει, το πιθανότερο είναι να επαναλάβει την πράξη του.  Άρα πιθανότατα και η ίδια συμφωνεί με την απομάκρυνσή της. Στα φετινά τώρα, η Ασημίνα ήταν από τους δριμύτερους κατηγόρους της Καρολίνας και του Μάριου για τις συναντήσεις μέσα στο δάσος, μεταξύ άλλων, και γιατί αντίκεινται στους κανονισμούς.