Μενού
survivor-marialena-roumeliwti
Survivor: Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Σερί από ήττες μετρούν οι Μαχητές αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star αφού, εκτός από τους τρεις αγώνες ασυλίας, ενίοτε με χαώδη διαφορά στο σκορ από τους Διάσημους (10 - 2) που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να κληθεί να αναδείξει τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, οι Μαχητές ηττήθηκαν και στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας και όπως ήταν φυσικό, το ηθικό της ομάδας έπεσε στα Τάρταρα. Μετά τη χθεσινή τους ήττα στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μοιραστεί με τους παίκτες μια πραγματική ιστορία που αφορά μια συγγενή του, μεγάλης ηλικίας, προκειμένου να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα, αλλά εκ του αποτελέσματος, μάλλον κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού σχεδόν όλοι οι Μαχητές ξέσπασαν σε κλάματα. 

«Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία από μια συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις ήταν όλα φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε είναι πραγματική. Δεν σας τη λέω ούτε για τρολ ούτε για τίποτα. Συγκεκριμένα η κυρία είναι 78 ετών. Ο γιατρός τη ρώτησε ποιες είναι οι συνήθειες της και τι της αλλάζει την ψυχολογία και τη στεναχωρεί. Η απάντηση της είχε να κάνει με σας. Η απάντησή της ήταν ότι "κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της Μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό". Ο γιατρός της είπε "σου προτείνω να μην βλέπεις το Survivor"», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Φαντάζομαι τη μάνα μου πώς θα είναι που είναι σε ίδια ηλικία», σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας, ενώ με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να πάρουν τα πάνω τους. «Στενοχωριέμαι γιατί μια κυρία που δεν είναι καν γνωστή μας στεναχωριέται, δηλαδή οι γονείς μου τι θα κάνουν; Πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας και να τα δώσουμε όλα στον επόμενο αγώνα για να κάνουμε χαρούμενους πρώτα τους εαυτούς μας και μετά όσους μας αγαπάνε και μας στηρίζουν», είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος - σε έντονη συναισθηματική φόρτιση - δεν έκρυψε πόσο τον πονάει που η ομάδα του έχασε το έπαθλο επικοινωνίας.