Μενού
xristos-dantis-asimina-xatziandreou
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε στις τηλεοπτικές κάμερες την αποβολή της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, από το Survivor All Star, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, ενώ εξήγησε ότι δεν του άρεσε ούτε η στάση που κράτησε η Κατερίνα Δαλάκα. «Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει», εξήγησε αρχικά ο Χρήστος Δάντης και πρόσθεσε:

«Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς ούτε σε εμένα ούτε στην οικογένειά της». Όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η σύντροφός του μπορεί να είχε κινητό, ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και απάντησε: «Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;», ενώ στη συνέχεια σχολίασε τη στάση τόσο της Κατερίνας Δαλάκα όσο και των υπόλοιπων συμπαικτών τους. 

«Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η Μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την Κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την Μπλε. Την υπόλοιπη Κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει "έλα πες τα" που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με την μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», τόνισε ο Χρήστος Δάντης.