Μενού
solomoy-xristopoyloy
Έλενα Χριστοπούλου-Μαρία Σολωμού | NDP
  • Α-
  • Α+

Όλα όσα ανέφερε η Μαρία Σολωμού κατά τη διάρκεια του podcast της και αφορούσαν την απιστία, αλλά και τον διαχωρισμό των γυναικών σε δύο κατηγορίες «Α» και «Β» άναψαν «φωτιές» στο «Πρωινό μας» την Πέμπτη (2/2) με την Έλενα Χριστοπούλου να μην κρύβει την ενόχλησή της και να χαρακτηρίζει την όλη συζήτηση «νηπιακού επιπέδου» και να λέει χαρακτηριστικά ότι «η Μαρία το έχασε για μένα».

«Και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Δεν έχει σημασία αν πάνε με καλύτερη ή χειρότερη. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι "Β", δηλαδή δεύτερες και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα, αλλά όταν λέω "Β", υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status, τίποτα άλλο. Όταν είπα "Β" δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες "Β" γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε "Α". Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει πολύ μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους πανέξυπνους», ανέφερε η Μαρία Σολωμού κατά τη διάρκεια του podcast της.

«Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνά από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται μέσα σε λίγη ώρα. Η Μαρία το έχασε για μένα», σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.