Μενού
bo-instagram
Μπο | @bo_fugitive
  • Α-
  • Α+

Ο Μπο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την αποβολή της καλής του φίλης, Ασημίνας Χατζηανδρέου, από το Survivor All Star, αλλά και για την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, αποκαλύπτοντας τι του έγραψε σε μήνυμα που της έστειλε μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξεκαθάρισε εάν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. «Κρίμα που αποβλήθηκε η Ασημίνα. Πρέπει πρώτα να έρθει η ίδια να μιλήσω μαζί της και μετά να πω κάτι, βλέπω ό,τι βλέπετε», ανέφερε ο Μπο, ενώ δεν έκρυψε ότι ο Χρήστος Δάντης είναι πολύ στενοχωρημένος με το όλο θέμα.

Όσον αφορά την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και κάποιες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram όταν αποκαλύφθηκαν οι μυστικές συναντήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο ίδιος απάντησε: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε». «Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση, πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω», συμπλήρωσε για τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα.

Στη συνέχεια ο Μπο ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάω στο Survivor All Star παρά μόνο αν είναι για να τραγουδήσω στην Ένωση», ενώ «κάρφωσε» με μεγάλη δόση χιούμορ την Καρολίνα, η οποία σε πρόσφατη δήλωσή της είχε πει ότι αν συναντηθούν σε κάποια εκδήλωση, «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;», λέγοντας ότι «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω». Τέλος, αποκάλυψε ότι σε μήνυμα που του έστειλε μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Καρολίνα του ζήτησε συγγνώμη