Μενού
masterchef
MasterChef | @MasterChefGreece
  • Α-
  • Α+

Το MasterChef επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέο επεισόδιο και οι ανατροπές αλλά και οι εκπλήξεις διαδέχτηκαν η μία την άλλη! Η ώρα της κρίσης για τους Μπλε με αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη και τους Κόκκινους με αρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη έφτασε και οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να τους ανακοινωθεί η βαθμολογία για την πρώτη ομαδική δοκιμασία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μετά από ένα «θρίλερ», νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε με 56 βαθμούς με τον Γιώργο Πορφύρη να δηλώνει πως αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς όπως είπε, η στρατηγική που ακολούθησε τού βγήκε από την αρχή μέχρι το τέλος. «Πήρα την ομάδα στις πλάτες μου, ρίσκαρα, βγήκε και ήρθε και η δικαίωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις τελευταίες αλλαγές στο φετινό MasterChef, καθώς όπως είπε οι δοκιμασίες ασυλίας που θα ακολουθούσαν κανονικά παύουν πλέον να υπάρχουν και ο αρχηγός της ομάδας έχει αυτομάτως ασυλία που είτε την κρατάει είτε τη δίνει σε κάποιο άτομο της επιλογής του. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας αντί να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του επέλεξε τελικά να τη δώσει στον συμπαίκτη του, Παναγιώτη.

Εκτός των άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε πως η νικήτρια ομάδα δεν θα έχει το έπαθλο όπως το έχουμε γνωρίσει, δηλαδή έξοδο σε κάποιο εστιατόριο με τον Γιάννη Αποστολάκη. Αντ' αυτού πλέον οι νικητές θα έχουν τρία λεπτά για να αποφασίσουν σε ποιο μέλος της αντίπαλης ομάδας θα δώσουν ασυλία. Έτσι, οι Μπλε επέλεξαν να «σώσουν» στην πρώτη ομαδική δοκιμασία τη Σέβα.